Forumi i biznesit, Rama: S’ka amnisti për askënd që shkel ligjin, vetëdeklaroni sot

138
Kryeministri Rama i pranishëm në forumin e biznesit Shqipëri-Itali i ka bërë thirrje të gjithë sipërmarrësve të deklarojnë mallrat ilegale të parregjistruara si pasojë e evazionit egzistues në vite. “Drejtësia nuk është më mall që shitet e blihet”-u shpreh Rama duke u ndalur tek potencialet që ofron vendi ynë.
Kryeministri Rama tha se qeveria po eksploron mundësitë që mund t’i ofrohen investitorëve të rinj. Kreu i qeverisë tha se kjo është një etapë e rëndësishme, duke u shprehur se do ketë rritje të bashkëpunimit me sipërmarrjen italian.Gjatë fjalës së tij lidhur me informalitetin në vend ai shtoi se nuk do të ketë ndëshkim për ata që e vetëdeklarojnë fshehjen e veprimtarive me biznesin në të kundërtën nëse ata do jenë objekt i aksionit do të marrin ndëshkimin e duhur e sdo ketë aminsti për askënd.
Ndër të tjera kryeministri Rama shtoi gjithastu se bashkëpunimi i Shqipërisë me Italinë në biznëes është frytëdhënës dhe inkurajues
“Kemi hyrë në një etapë të rëndësishme për siëermarrjen Të eksplorojmë mundësitë me rregulla loje të barabarta për të gjithë.Jemi në kushtet ëe një luftë të pandalshme jemi në një moment kyc-tha Rama
Të pranishëm në kforum ishin përfaqësues të bizneseve italianë dhe Shqiptarë, si dhe ambasadori Italian Massimo Gaiani.