Fondacioni Sorros, Henze: Në Shqipëri rezultatet ishin katastofike. A ishte ky synimi ?

270

Këshilltari ekonomik pranë CDU-së Martin Henze, i është përgjigjur një komentuesi në Twitter në lidhje me fondacionet e George Sorros në Shqipëri. Ai thotë se rezultatet e fondacionit janë katastrofike, si dhe shtron pyetjen nëse ky është qëllimi.

George Sorros duhet të realizojë punë edukative në SH.B.A. Në Hungari, shqipëri dhe Poloni, rezultatet e fondacionit ishin katastrofike. A ishte ky synimi i Sorros? Me autor Ramën,Sorros dhe djali i tij po shkojnë për darkë. Kujdesuni së pari për amerikanët.