Floida Kërpaçi: Opozita propozoi LIBRA FALAS për FËMIJËT nga klasa e 1 deri në klasën e 9! Qeveria e Krimit votoi KUNDËR!

121
Deputetja e LSI, Floida Kërpaçi ka reaguar me anë të një statusi në Facebook rreth votimit kundër nga mazhoranca për propozimin e opozitës për libra falas për fëmijët nga klasa e 1 deri në klasën e 9. Kërpaçi u shpreh se të votosh kundër librave falas është një ndër krimet më të mëdha që mund ti bëhen shoqërisë Shqiptare, dhe pse është provuar rast pas rasti se qeverisë sonë nuk i bëjnë më përshtypje krimet aq shumë është mësuar me kryerjen e tyre!
Më poshtë statusi i plotë:
Opozita propozoi LIBRA FALAS për FËMIJËT nga klasa e 1 deri në klasën e 9!Qeveria e Krimit votoi KUNDËR!❌
-Të votosh kundër librave falas është një ndër krimet më të mëdha që mund ti bëhen shoqërisë Shqiptare, dhe pse është provuar rast pas rasti se qeverisë sonë nuk i bëjnë më përshtypje krimet aq shumë është mësuar me kryerjen e tyre!
-Të votosh kundër librave falas do të thotë të mohosh familjet shqiptare.
-Të votosh kundër librave falas do të thotë të lësh shumë fëmijë pa ndjekur arsimin sepse nuk kanë mundësi ekonomike për të paguar librat.
-Të votosh kundër librave falas për nxënësit nga klasa e parë në të nëntën është një privim i fëmijëve në familjet në nevojë.
-Të votosh kundër librave falas është mohim i arsimit cilësor për rininë Shqiptare, që është hallka e dobët e nje zinxhiri përndryshe të shkremoqur.
Alternativa jonë është LIBRA FALAS – Alternativa e Qeverisë së Krimit është Votë KUNDËR librave FALAS!❌