Flet Petrit Vasili pas zgjedhjes kryetar i LSI: Kam një lajm të mirë për të gjithë ju

107
Në cilësinë e kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, teksa i falënderoj të gjithë për mbështetjen, ai dha një lajm të mirë dhe për të gjithë anëtarët e kësaj force politike. Sipas tij, pavarësisht se Ilir Meta nuk do të jetë më kreu i LSI-së, ai deri në datën 23 korrik, para se të mandatohet, do të marrë një turn ë gjithë vendin. Kjo sipas tij në shenjë falënderimi për të gjithë mbështetësit e tij.

vijon