Favorizoi trafikantët, arrestohet drejtuesi i lartë i Policisë në Vlorë

157
Policia arrestoi pak minuta më parë me kërkesë të Prokurorisë së Krimeve të Rënda Drejtorin e Rendit në Drejtorinë e Policisë në Qarkun e Vlorës, Haki Hasanbegaj.
Mësohet se akuza ndaj tij lidhet me bashkëpunimin me kultivues dhe trafikant të lëndëve narkotike.