Çfarë po ndodh me çështjen “Doshi”, asnjë prokuror në seancat e fundit

Proceset gjyqësore nuk është hera e parë që shtyhen për mungesë të palëve. Por kjo gjë po ndodh shumë shpesh në çështjen “Doshi”. Prokurorja e çështjes ‘Doshi’ nuk është paraqitur në seancën e ditës së sotme dhe kjo nuk është hera e parë. Kjo është hera e dytë që prokurorja e çështjes “Doshi” nuk paraqitet në gjyq.

Sakaq, gjyqtarja Liljana Baku ka dërguar kërkesë kreut të Prokurorisë Hadarmatajt për të marrë masa dhe për të dërguar prokuror në gjyq.

Ende nuk dihet se çfarë do të ndodh në seancën e rradhës dhe nuk dihet arsyja pse prokurorët nuk vendosen para Doshit për të ngritur akzuat.Në dosjen “Doshi” është i përfshirë edhe Mark Frroku dhe Durim Bami.