Endrit Braimllari: Qeveria e batakçinjve është vërsulur si e babëzitur në këtë sezon turistik

234

Ja statusi i plotë

Qeveria e batakçinjeve eshte versulur si e babezitur per te gjobitur edhe pse ne rregull me ligjin çdo biznesi te ndershem ne kete sezon turistik.

Porosia eshte e qarte: me çdo kusht duhen mbushur xhepat e drejtoreve te uritur e te kapur ne panik dhe ne fund xhepi i kryebatakçiut Kryeminister.

I moren frymen biznesit dhe çdo qytetari te ndershem te ketij vendi.
Sot kusht kryesor per mbijetesen sipas kesaj qeverie eshte gjoba, trafiku, paligjshmeria dhe hajduteria e prones publike. Filozofia eshte e qarte “kap ç’fare te kapesh”.