Endrit Braimllari ne komisionin hetimor: Maxhoranca po minon konsensusin që arritëm në parlament

224
Maxhoranca po minon konsensusin qe arritem ne parlament per ngritjen e komisionit hetimor. Pergjigjet qe kane ardhur nga instuticionet e qeverise jane qesharake dhe aspak profesionale. Kjo eshte nen frymen e atij qe drejton kete qeveri. Nje kryeminister qesharak dhe jo serioz ne vendimarrje,nje kryeminister qe nuk njeh funksionimin e institucioneve. 
Kjo qeveri kerkon te beje qesharak kete komisioni, ku ne fakt ky eshte nje nder komisionet me serioz qe eshte ngritur per nje ceshtje shume madhore qe shqiptaret kerkojne transparence.