Endrit Braimllari në Kavajë/ “LSI beson tek fuqia transformuese e të rinjve të Kavajës për t’i shërbyer çdo qytetari”

227
Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari ka qenë sot në një takim të organizuar me të rinjtë në Kavajë. Nga takimi Braimllari ka theksura se LSI do jetë forcë e parë në Kavajë.

“LSI, forcë e parë në Kavajë, sepse LSI beson tek fuqia transformuese e të rinjve të Kavajës për t’i shërbyer çdo qytetari. Ne do fitojmë sepse ne jemi forca e të rinjve, jemi forca e shpresës dhe e besimit për një të ardhme më të mirë. Kavaja ka nevojë për energjinë pozitive të të rinjve”, shkruan Braimllari.