Endrit Braimllari: Kolegji zgjedhor kamikaz i Edi Ramës, shqyrtoi një çështje që nuk ekziston

177

Nga Endrit Braimllari

Kolegji zgjedhor kamikaz i Edi Ramës, shqyrtoi një çështje që nuk ekziston. Kamikazët e Edi Ramës marrin vendim për nëe çështje që nuk ekziston.
Paligjshmëria e Edi Ramës nuk njeh kufi. Sot gjykatat duhet të kishin marrë vendim për kupolën drejtuese të rilindjes pv përfshirje në krim të organizuar, intimidim të qytetarëve dhe blerje masive votash me parate e droges dhe Krimit, e vertetuar tani nga pergjimet zyrtare te Prokurorise.