EMRAT/ Kush janë deputetët që nuk votuan sot për Saimir Tahirin

193
Nuk kanë votuar të gjithë deputetët e Kuvendit për kërkesën e Prokurorisë për arrestimin e Saimir Tahirit.
Mësohet se edhe emrat e deputetëve që nuk votuan sot në sallën e Kuvendit. I pari ishte vetë Saimir Tahiri që zgjodhi ta braktisë sallën. I dytë është ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj që ndodhet për një vizitë në Itali.
Po ashtu mësohet se në sallë mungonin edhe deputetët Tom Doshi e Vanjgel Tavo. Prirtet të zbulohet edhe emri i deputetit të 5-të që nuk votoi, pasi në sallë ishin 135 të tillë në momentin e votimit.
Mjaftuan 75 vota pro dhe 60 kundër që të rrëzohet kërkesa e Prokurorsë për arrestimin e Tahirit.
VIJON