Emrat e të gjithë këshilltarëve të zgjedhur më 21 qershor 2015 në 61 bashkitë e reja

1398
Bashkia e Tiranës është më e madhja në Shqipëri, pasi ka numrin më të madh të banorëve dhe të votuesve, të cilët janë 608.829 votuesë. Në këto zgjedhje votuan 50,12 % të votuesve. Në zgjedhjet e 21 qershorit 2015, Erion Veliaj, kandidati i PS, i mbështetur edhe nga koalicioni i ASHE fitoi ndaj kandidatit të PD Halim Kosova. Ndërsa për këshillin bashkiak ASHE ka 42 këshilltarë, ndërsa APPE ka 19 këshilltarë. PS ka 25 këshilltarë, LSI ka 13 këshilltarë, PDIU ka 3 këshilltarë dhe FRD ka 1 këshilltarë. Nga koalicioni i së Djathtës, PD ka 17 këshilltarë, ndërsa PR dhe LZHK kanë nga 1 këshilltarë. 

PS 25 këshilltarë

KLODETA DIBRA 
ALDRIN DALIPI 
BLERINA DORACAJ 
LUAN BREGASI 
ELONA HOXHA 
ERIDIAN SALIANJI 
ELISA SPIROPALI 
ORION GLIOZHENI 
AIDA LLAZANI 
FLORIAN PULLAZI 
KLOTILDA BUSHKA 
FATMIR HETI 
DORINA KUKA 
YLLI ÇANO 
ADELINA ALBRAHIMI 
GENC DUKA 
EUGERTA TEQJA 
RAMAZAN BUCI 
ALKETA HILA 
AQIF QEFALIA 
KOZETA FINO 
AURAN XHANI 
MARIA MYRIDINAS 
RASIM HIDRI 
LUIZA GRAZHDANI
PD 17 këshilltarë
REJLA BOZDO 
NIAZI KOSOVRASTI 
SUZANA GUXHOLLI 
FABIAN TOPOLLARI 
KREUZA LEKA 
TAHSIM MEMA 
ARJANA ÇELA 
LEONARD OLLI 
ARGYRINA JUBANI 
MATEO SPAHO 
ENKELEJDA SALLAKU 
AKIL KRAJA 
MIRELA DRAGONI 
KRESHNIK ÇOLLAKU 
MERITA PONI 
BESNIK ALIAJ 
KLODIANA SHALA
LSI 13 këshilltarë
ERISA XHIXHO 
SHEZAI ROKAJ 
ERIONA BIXHA 
ENDRIT BRAIMLLARI 
FLOIDA KËRPAÇI 
AGIM KRAJA 
BRUNILDA PASKALI 
ARDIT ÇELA 
IRA VEJSIU 
ELTJON HALIMI 
ELONA GURI 
BRUNO LIÇO 
BORA PANAJOTI

PDIU 3 këshilltarë
VJOLLCA BRAHO
ARJAN ÇUKAJ
ALBINA NANAJ

LZHK 1 këshilltar

FERDINAND SHEHU

PR 1 këshilltar

FERDINAND PAPADHIMA

FRD 1 këshilltar

MIRELA BOGDANI

Bashkia Durrës 233,227 votuesë
Vangjush Dako, Kryebashkiak PS

Bashkia e Durrësit është bashkia e dytë më e madhe e vendit dhe ka 233,.227 banorë dhe do të ketë 51 këshilltarë. Në zgjedhjet e 21 qershorit votuan 43,5 % e votuesve. Vangjush Dako kandidati i PS, i cili u mbështet edhe nga ASHE fitoi ndaj kandidates të PS Grida Duma me 5,710 vota më shumë, ose me 56,98 %, kundrejt 43,02 %. Kryebashkiaku Vangjush Dako fiton për të tretëh herë rradhazi këtë mandate. Këshilltarët e ASHE do të kenë në këshillin bashkiak të Durrësit 35 këshilltarë, kundrejt 16 të APPE. PS do të ketë 16 këshilltarë, LSI do të ketë 13 këshilltarë, ndërsa PD do të ketë 14 këshilltarë. 

PS 16 këshilltarë

ALFRED MULLARAJ 
JOLANDA MUSTAFARAJ 
ALBAN RAMOHITAJ 
NATASHA PAÇO 
AGIM ÇIRAKU 
ZAMIRA MUSTAFARAJ 
KASTRIOT XHONGOLI 
SILVA ALEKSI 
HENKEL QERIMI 
NADIRE JANI 
ALFRED MALOKU 
ANILA KAPIDANI 
SELAMI XHELILI 
FLORESHA QOSHI 
YLLI XHAKO 
ANA DHAMO

PD 14 këshilltarë

IVO JORGONI 
MIRRA ELENA DADO KAURI 
AQILE GOREA 
AMBERA DUKA 
ARMAND TELITI 
RUKIJE SULA 
SHKELQIM FORTUZI 
RAMIOLA KALEMI 
ARTAN LUKU 
ARJETA KECI 
HYSEN GASHI 
ENKELEDA KËRTUSHA 
ARDIAN MUKA 
MIRELA SHALA

LSI 13 këshilltarë

ILIR SHANI 
ADRIANA HATELLARI 
ARTUR BUJARI 
IRIS GRUDA 
GËZIM BARA 
EDLIRA HYSENI 
ARMAND TRAGAJ 
FLUTURA KONA 
SKËNDER KORRIKU 
LILJANA KOLA 
LUAN KËRTUSHA 
SANIE DODA 
XHEMAL TABAKU
PDIU 2 këshilltarë
AHMET BAJRAMI
JONIDA MAMO

PR 2 këshilltarë

DILAVER TEPELENA
LIRI KASTRATI

PSM 2 këshilltarë

AGIM KARAJ
MARJETA LILA

FRD 1 këshilltarë

AVNI AHMETAJ

ADS 1 këshilltar

ALBERT DONKSHI

Bashkia Elbasan 158,751 votuesë
Qazim Sejdini Kryebashkiak PS

Bashkia e Elbasanit është e treta për nga madhësia, dhe ka 158.751 votuesë. Këshilli Bashkiak përbëhet nga 51 këshilltarë. Qazim Sejdini fitoi për herë të tretë mandatin si kryebashkiak, kësaj here ndaj ishdeputetit të PD Ardian Turku me 60,27 %, kundrejt 39,7 %. 35 mandate si këshilltarë në këshillin bashkiak i fitoi ASHE dhe 16 mandate i fitoi APPE. PS fitoi 16 mandate, PD fitoi 13 mandate, LSI 10 këshilltarë, PDIU 5 këshilltarë, etj. Në këto zgjedhje PR fiton vetëm një këshilltarë. 

PS 16 këshilltarë

BUKUROSH STAFA 
JULJETA GRACENI 
HEKTOR ÇIFTJA 
IRENA PALLOSHI 
SHPËTIM ÇERRI 
ZAMIRA ÇABIRI 
YMER TOLA 
MAJLINDA PERRIU 
RONALD ÇEREPI 
SHPRESA BARDHI 
SULEJMAN HIMÇI 
BRUNILDA FINGO 
GERALD TOLA 
BRIXHILDA ÇIRRAGA 
SAIMIR XHEMALI 
LUIZA POPJA

PD 13 këshilltarë

BLENDI HIMÇI 
ZHENI GJERGJI 
EUGEN ISAJ 
ENTELA SHQERRA 
BASHKIM QOSJA 
MIRELA SOLLAKU 
VIKTOR BELLA 
ANITA DUHANXHIU 
ADI MADHI 
MAJLINDA KAÇULI 
DURIM ÇEKREZI 
ALBANA NUREDINI 
FLORENC VAVLA

LSI 10 këshilltarë

ELENA XHINA 
ALI BAJRAMI 
RUDINA MITA 
ALTIN IDRIZI 
MIMOZA TRIMI 
EDMONT LAHO 
ANISA BAHITI 
ARTAN SHEHU 
EVANGJELI XHUVANI 
ALBAN HOXHA

PDIU 5 këshilltarë

DRITAN SEJKO 
ALKETA IPEKU 
AUREL GUNI 
MANOLITA HIDA 
AHMET MEHMETI
LZHK 1 këshilltar 
ISMAIL ÇALA

PR 1 këshilltar

ARIAN ÇALA

FRD 1 këshilltar

ARTIN KOVAÇI

PGJ 1 këshilltar

ANDRIT ABDIAJ

PDS 1 këshilltar

GANI HIDA

PSHA 1 këshilltar

MARIO BOZHIQI

Bashkia Fier 154,652 votuesë
Armando Subashi, kryebashkiak PS

Bashkia e Fierit është e pesta në madhësi dhe ka 154,652 votuesë. Kaëshilli bashkiak do të ketë 41 këshilltarë. Armando Subashi i PS fitoi si kryebashkiak, ndaj kandidatit të PD Enkelejd Alibeaj, me 54,81 % të votave, kundrejt 39 %, ndërsa kandidati i tretë i PSD Albert Çaçi fitoi vetëm 6,3 %. ASHE do të ketë 29 këshilltarë, ndërsa opozita do të ketë 12 këshilltarë. PS do të ketë 16 këshilltarë, LSI do të ketë 9 këshilltarë, PD do të ketë 8 këshilltarë.

PS 16 këshilltarë

EVIS SEMA 
ROBERT METAJ 
ERISELDA GRËMI 
VANGJEL NDREKA 
FATBARDHA MERKAJ 
BLEDAR MEÇO 
ILDA HAXHIRAJ 
ESAT BUSHI 
ADANALDA HASANI 
FLAMUR GISHTO 
NERTILA SHULI 
GËZIM ALIAJ 
MIRELA LEVANAJ 
LEDION ÇEPELE 
LIMONERA BOZHA 
FERRIK AVDIAJ

PD 8 këshilltarë

LUAN BACI 
LULJETA SEJKO 
BLENDI SHEHU 
ANISA ZAKA 
EMILIANO MONE 
SUZANA RAMA 
KRIENKO MEMO 
ALKETA LUGAJ

LSI 9 këshilltarë

ERJETA RAPUSHI 
THOMA TYTO 
NIMET MUSAJ 
DRITA SAULI 
FATOS PASHOLLARI 
AKUINA ZAKA 
ARBEN VELO 
LUISIDA MUHO 
KLAJDI BOGDANAJ

PR 2 këshilltarë

FERDINAND ÇOBO
AFERDITA YMERAJ

PDIU 2 këshilltarë

NUSTRET AVDULLA
BLINILDA ÇAMI

PLL 2 këshilltarë

ALBAN KAJOLLI

LDK 1 këshilltar

DENIS ZANI

FRD 1 këshilltar

DASHAMIR BANAJ

PDS 1 këshilltar

ASTRIT HOXHA
Bashkia Vlorë 153.488 votuesë

Dritan Leli kryebashkiak PS

Bashkia e Vlorës është e gjashta për nga madhësia dhe ka 153.488 votuesë. Në këto zgjedhje, kandidoi Dritan Leli i mbështetur nga ASHE dhe i propozuar nga PS. Kandidati tjetër ishte Genci Deromemaj, i propozuar nga PD dhe i mbështetur nga APPE. Dritan Leli fitoi me 61,69 %, kundrejt 33,08 të kundërshtarit, ndërsa kandidati i pavarur mori 5,24 5. Këshilli bashkiak i Vlorës do të ketë 41 kshilltarë. ASHE fitoi 29 këshilltarë, ndërsa APPD fitoi 12 këshilltarë. PS fitoi 18 këshilltarë, PD 9 këshilltarë dhe LSI 5 këshilltarë. 

PS 18 këshilltarë

MIGENA BALLA 
ERVIS MOÇKA 
BESMIRA ARSHIAJ 
SADRIT DANAJ 
VJOSANA SHKURTAJ 
TEKI XHEMALAJ 
ERMELINDA KORDHA 
MUJO SHAKAJ 
VILMA BELLO 
TED NASTO 
MARGARITA KOÇO 
GENTJAN HAMZARAJ 
REZARTA ÇAPI 
KRESHNIK TEPELENA 
ENELA MONE 
SELIM HASKOÇELAJ 
XHULJETA NAQE 
ARQILE MISHTAKU

PD 9 këshilltarë

KRESHNIK ALIMERKO 
ALKETA AGOLLI 
ATIRD HOXHA 
BUKUROSHE ISUFAJ 
DRITAN KOKOSHI 
NADIRE MEÇORRAPAJ 
HAMZA KUTELI 
MARJETA KOSHENAJ 
SAIMIR HAXHIU

LSI 5 këshilltarë

ARTEMIDA LUÇAJ 
KRESHNIK ZIAJ 
LUÇJANA KOPRENCKA 
BASHKIM BEGAJ 
RAMONA JAHO

PDIU 2 këshilltarë

RAJMONDA ZOTO 
SULEJMËN BUBEQI

PR 2 këshilltarë

ENKES HYSENDHIMA 
ELISABETA KOROMANI

PBK 1 këshilltar

RIDVAN MERSINAJ

FRD 1 këshilltar

DENADA GJYLBEGU

PEISH 1 këshilltar

ELVIRA ISMAILAJ

PDS 1 këshilltar

ANDI RESULAJ

PDK 1 këshilltar

BAKI JAZAJ

Bashkia Korçë 106,478 banorë
Sotiraq Filo kryebashkiak PS

Bashkia e Korçës është bashkia e shtatë në madhësi, dhe ka 106.478 votuesë. Në garën për kryebashkiak, fitoi Sotiraq Filo i propozuar nga ASHE dhe i mbështetur nga ASHE, kundrejt kandidatit të PD Gjergji Mero me 59 % të votave. Këshilli bashkiak i Korçës ka 41 anëtarë. ASHE fitoi 29 këshilltarë, ndërsa APPE fitoi 12 këshilltarë. PS fitoi 17 këshilltarë, PD 11 këshilltarë, ndërsa LSI 8 këshilltarë. 

PS 17 këshilltarë

BLEDAR ZAKE 
ANA VERUSHI 
THANAS TONA 
GERLA KOLECI 
RAQI THEMELI 
IRENA NIKAJ 
MARENGLEN HOXHALLI 
BLERTA CICO 
YLLI MUSAKA 
EVIS MIÇO 
ARJAN ÇEZMULKA 
LINDITA KAÇANI 
ARTO ADILI 
ANIKA PRIFTI 
EDUART BARJAMASI 
IRENA KALLÇO 
ILIR BAJLOS

PD 11 këshilltarë

ANDREA MANO 
LEDINA ALOLLI 
ARTUR LISI 
SORINA KOTI 
FLAMUR SALA 
MIRELA QELESHI 
DEVIS OSMAN 
LORENCA CUKALI 
ERION HARUNI 
ARJANA JORGJI 
FREDI XHEMO

LSI 8 këshilltarë

FLOALDA STRATI 
STEFAN GËRMENJI 
ARSIDESA HYSI 
VIKTOR QYLAFI 
SHKËLQIM LARTI 
RAJMONDA XEGA 
DORJAN AZISLLARI 
VIOLA PALLA

PR 1 këshilltar

ZALO BREGU

FRD 1 këshilltar

SHKËLQIM KAJMAKU

PGJ 1 këshilltar

DRITAN BILBILI

PDS 1 këshilltar

PETRAQ PREMTI

AAK 1 këshilltar

ILIRJAN DINELLARI

Bashkia Lushnjë 99,894 votuesë
Fatos Tushe Kryebashkiak PS

Bashkia e Lusnjës renditet e nënta për nga madhësia, sepse ka 99894 votuesë. Kësaj here kandidat i propozuar nga PS dhe i mbështetur nga ASHE ishte sërish krybashkiaku Fatos Tushe, i cili garoi kundrejt Darien Xhindolli i propozuar nga PD dhe i mbështetur nga APPE. Fatos Tushe fitoi si kryebashkiak me 52,73 5 të votave. Këshilli bashkiaki Lushnjës ka 41 këshilltarë. ASHE ka fituar 29 mandate për këshilltarë, ndërsa APPD ka fituar 12 mandate për këshilltarë. PS ka fituar 14 këshilltarë, PD 10 këshilltarë, LSI 9 këshilltarë. Supriza në votimet për këshilltarë është PUK me kryetar Av Idajet Beqiri, i cili fitoi 2 mandate për këshilltarë, aq sa fitoi edhe PR që është parti parlamentare. 

PS 14 këshilltarë 

ELIDA GJERMENI 
JUDMIR SHURDHI 
ETLEVA GUGA 
FERDINANT GJERMENI 
LINDITA BUXHELI 
GËZIM VOGLI 
TATIANA PIRO 
DEVIS LESHI 
ERIGELA ABDURRAMANI 
FATMIR HOXHA 
MERJEME DERVISHI 
OLGERT LEKA 
ERGESTA LEVENISHTI 
LILI DUSHI

PD 10 këshilltarë

JAKUP BEQIRI 
GLODIANA MEÇO 
YLLI ZDRAVA 
MIRELA GINA 
ARBEN ZAIMI 
ELDA SINJARI 
EDMOND BAMI 
KOZETA GUÇI 
ELTON BANO 
ARMINDA GEGA

LSI 9 këshilltarë

ELONA MEZINI 
ERVIS PAJOLLI 
AGIM SEMA 
BLERTA MUSTAFAJ 
NERTIL BAKIASI 
ALMA MALIA 
ADRIATIK DOGA 
SILVANA GJINI 
AMARILD SHURDHI

PUK 2 këshilltarë

RAMAZAN GJYLA
VIOLETA GRECA

PR 2 këshilltarë

MIRELA LIPE
ALTIN DERVISHI

PDIU 1 këshilltar

DENIS GOVA

ADK 1 këshilltar

ARIANIT MUÇO

FRD 1 këshilltar

AGIM ARAPI

PDK 1 këshilltar

GAZMEND ÇELA

Bashkia Tropojë
LSI

ENVER BUÇPAPAJ 
SHPRESA MULKURTI

PS

MUJË GOSTURANI 
VIOLETA IMERAJ

PD

XHEVDET HOXHA 
MIRJETA GJONGECAJ 
SHERIF HASANDOÇAJ 
FERIDE RRAHMANAJ

PBK

GEZIM HOXHAJ

LZHK

IMER HOXHA

MDL

ARBEN KERRNAJA

PLL

FEJZI HAKLAJ

PR

RAMIZ BARDHI

ADK

JETON MARKAJ

PASH

TAHIR TAHIRAJ

PRDSH

ABEDIN KATANA

PGJ

RRUSTEM GJONAJ

PDS

ADMIR ZENELAJ

G99

ADEM DUSHI

PUK

UKE KURMEKAJ

PMDE

GEZIM GJONAJ

QARKU BERAT
Bashkia Kuçovë

LSI

PILO KERI 
LORENA PJETRI 
SHKËLQIM FETAHU 
MIGERTA MUÇA 
AGIM PLAKU 
ERMELINDA NITO

PS

MIRANDA SHKËMBI 
SYBI SHEHU 
ANILA BARDHI 
AGIM PRIFTI 
GJENA VËRTOPI 
MARIGLEN QORRI 
MJAFTORE DHIMITRI 
GJERGJI MIHALI 
FATBARDHA PIRE 
NIKOLLAQ HALILAJ

PD

ILIRJAN KOXHAJ 
BRIKENA KOROVESHI 
GËZIM QATO 
ELISABETA BOSTANI 
DITAR QEVANI 
ERJONA DYRMO

BLD

AMZA QEVANI

PR

BESIANA BREGU

PDIU

EDMOND ZEQUA

PLIDR

SHERIF MARRA

AAK

FLAMUR BRAHIMAJ

PCSH

SAFET MERKO

G99

SAIMIR PLAKU

AD

MURAT BENJA

PSM

BLERTA SULI

Bashkia Poliçan 
PS

MIMOZA LULAJ 
DEFRIM HYSENBELLI 
ERMIONA TAHO 
HAJRI BREGU 
SELVI TURHANI 
BAJRAM DOLLANI 
NATASHA XHAFKOLLARI 
MUHARREM SENKA

LSI

ALTIN MEMA 
ESMERALDA HOXHA 
REFAT SPAHIU

PD

SHEFIT GOREZI 
LIBONIKE NURELLARI

PSV91

HAREDIN AVDYLAJ

FRD

SHKELQIM ISMAILAJ

Bashkia Skrapar
LSI

LUAN ÇUEDARI 
MIMOZA ZYLYFTARI 
ASTRIT MUSTAFAJ 
ZAMIRA OSMËNI 
SHKËLQIM ZAIMI 
SHPRESA MUSABELLIU 
FADIL KAPLLANI 
ENKELA GËRMENJI 
KUJTIM LAME 
MARGARITA MERSINASI

PS

FATOS HASANAJ 
FLORA ÇELA 
PARTIZAN GORÇE

PR

PELLUMB GURI
PD
MIRANDA BAKIASI

PS

FATOS HASANAJ 
FLORA ÇELA 
PARTIZAN GORÇE

Bashkia Ura Vajgurore
PS

LORENC PLAKU 
LUENA COPI 
FATLLI ADILAJ 
ANILA SHAHINI 
HYSEN HOXHA 
HAXHIRE HOXHA

LSI

KUJTIM PELIVANI 
MIRELA TAFA 
LUAN HAJDARAJ 
ERMONELA MATA 
SHKELQIM VRAPI

PD

ARBEN DYLI 
VALBONA RUMNIÇI 
ASTRIT MEHMETI 
KOZETA PROTODUARI

BLD

NADIR SHEHU

PR

BUJAR DHEMBO

PRRL

HASAN LILA

PSV91

VIKTOR XHEMALAJ

PEISH

AUREL HOXHA

FRA

ADRIAN GURAJ
Bashkia Delvinë 
LSI
BESNIK ZERO 
FLORIDA ISLAMI 
ARBËR ZEJNATI 
ERISA ISUFI
PS
MAJKO MAJKO 
LAURETA ALINANI 
FISNIK KOHILA
PD
HARI IMERI 
ORTENCA MEHMETI
PAA
ALEKS ISUFI
PR
OLSI ÇAFA
PDIU
ILIR MEHMETI 
PRANVERA ÇEÇO
PEISH
MIKELIANO ÇUNO
PLIDR
RENI BARJAMI
Bashkia Fushë-Arrëz
LSI
ZEF NDOCI 
XHEVAHIRE SOKOLI
PS
MARASH MUSLIA
PD
PREL GJONI
PLL
GJON MALAJ
POSH
BARDHOK QAFA
LDK
ALFONS KOLA
PAA
FRANC DODA
PDIU
SELVATOR GJOKA
PGJ
DED QUKU
AAK
ARION DODA
PDRE
NIKOLIN SADIKU
AD
EDUART LLESHAJ
PSM
SOKOL GJONI
PDK
NIKOLIN BARDHOKU
Bashkia Pukë
LSI
SAJMIRA LAÇI 
NDUE LALAJ 
MIRANDA FRROKU
PDRE
ISA TOSKAJ
PS
ENVER SULEJMANI
PD
NDUE CARA
PKD
LEK LUKA
LZHK
GJON GJOKA
KONS
ARBEN BOCI
PGJ
GJON DODAJ
PDS
ARDIAN PALOKAJ
AAK
EDUARD GJOKA
PPSH
ARBEN GUGAJ
PSM
PASHK GJETAJ
PDK
BIBË KOLAJ
Bashkia Vau i Dejës 
LSI
AGIM SHKJAU 
SENTILJANA MARKU
PS
AGIM SULEJMANI
DAVIDE HUBA
EDUARD DOÇI
PD
AGIM BUSHATI 
LEONORA KOVAÇAJ 
ZEF VOKRRI 
RREGJINË SHELQETA 
MARTIN MARKU 
TRINGA KOLA 
NDOC LEKAJ
PR
PASHUK GJEÇAJ
PBK
DENIS HOXHAJ
KONS
NDUE MIRIA
PAA
MARK TRUSHI
ADK
DOD DODANI
PDS
BESMIR KOLÇE
PSM
FRANO PRENGA
PDK
PJETER LLESHI 
ELJONA PALOKA
Bashkia Kavajë
LSI
PARIT XHIHANI 
DHURATA SHEME 
VULLNET KOLA 
ROVENA XEKA 
BETIM LUSHA
PS
AQIF PEZA 
VALBONA MUSTAFA 
TAHIR KANAPARI 
NAMINE AJDINI 
HYSEN KOCI 
ANILA PERJA 
RAMAZAN CARA 
ALBORNA HYLVI 
AHMET HABILI 
GENCIANA HYLVIU
PD
RAMAZAN OKSHTUNI 
DIANA NALLBANI 
MIRAXH SHKODRA 
REDINA ARKAXHIU 
PËRPARIM CACA 
LINDITA TELITI 
XHEVAT HYLVIU 
KELIANA MUSTAFAJ 
HAJRULLA TAFA
PR
DENIS MULL-ALIU 
MARJETA DEMROZI
ADK
TONIN TEFA
FRD
FATBARDH BELBA
PDIU
SULEIMAN RUSTEMI
G99
ARTAN LILAMANI
PDK
REXHEP BOBLLI
Bashkia Rrogozhinë
LSI
FLUTURA BALA 
MUHAMET KOÇI 
ZIJA MEMA 
ZAIDE DEDEJ 
ARBEN KAJA
PS
MARGARITA DEDEJ 
HAXHI MEMOLLA 
XHEVAHIRE GJONI 
LUTFI KASHARI 
VALENTINA BAKALLI
PD
NAZMI TOTRAKU 
VJOLLCA KAJA 
ABEDIN GJINI 
ELIDA SARAÇI
LZHK
ERIND TOSKU
PR
HALIL GJINI
FRD
ZERINA SAKO
PDIU
VELI SHERO 
DAJANA HAZBIU
PDS
NEVRUZ KULLOLLI
AAK
GËZIM SINA