Emigrantët shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Britaninë e Madhe thërrasin: ‘Rama Ik’

294

Kreu i opozitës Lulzim Basha gjatë vizitës së tij në Londër ka zhvilluar një takim me emigrantët shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Britaninë e Madhe.

Edhe nga Londra ka ardhur sërish i njëjti mesazh për kryeministrin Edi Rama, që ai të largohet sa më parë.

Siç dëgjohet edhe në video, emigrantët thërrasin njëzëri: ‘Rama Ik’.

https://www.facebook.com/lulzimbasha.al/videos/2403140833252599/?t=0