Elona Guri ‘shpërthen’ ndaj Ramës dhe Bushatit: Kujtoj se mielli ishte kokainë...

Pas tensioneve në Parlament dhe hedhjes së miellit të bardhë në drejtim të Kryeministrit, Kryeparlamentarit dhe ministrit Bushati reagon antaria e kryesise së LSI-së Elona Guri.

Ja statusi i saj ne facebook: