ELBASANI/ Numërohen 243 kuti nga 591, PS bie në 7 mandate, PD merr të tretin. Ja kush futet në Kuvend

158
Nga numërimi i 243 kutive të votimit në Qarkun e Elbasanit, PS merr 47% të votave dhe bie në 7 deputetë nga 8 që kishte më parë.
Mandatin e merr PD dhe deri tani fut në Parlament 3 deputetë, duke përfshirë edhe Luciano Boçin.
Lista paraprake e deputetëve:
LSI
Monika Ramazan Kryemadhi
Edmond Llazar Haxhinasto
Enver Mersin Roshi
PS
Taulant Kasem Balla
Evis Kolë Kushi
Arben Vasil Kamami
Musa Rexhep Ulqini
Anastas Mihal Angjeli
Luan Xhemal Duzha
Nuri Ramiz Belba
Florenc Fatmir Spaho
PD
Edmond Shyqyri Spaho
Endri Nuri Hasa
PDIU
Aqif Kahraman Rakipi
Bujar Muça