ELBASAN/ Numërohen 94 kuti, kryeson PS me 51.6% të votave. LSI forcë e dytë

121
Edhe pse më herët u njoftua se numërimi i votave do të nisë në orën 07:00 të mëngjesit, procesi i numërimit ka nisur edhe në qarkun e Elbasanit. Nga votat e numëruara kryeson PS e ndjekur nga LSI.
Në bazë të rezultatit që prodhojnë 94/591 kutitë e numëruara, Partia Socialiste që udhëheq në këtë qark deri më tani ka marrë 15594 vota, e ndjekur nga LSI me 5470 vota dhe PD me 5175 vota.