Eksperti gjerman: Organizata Rama po shtyp lirinë e medias

204

Këshilltari ekonomik pranë CDU, parti qeverisëse në Gjermani, Martin Henze ka akuzuar kryeministrin Edi Rama se përmes ligjit “Antishpifje” po shtyp fjalën e lirë të medias.

Në një postim në rrjetin social Twitter, Henze shkruan:

Në mediat afër Ramës qarkullon një tezë e vjetër, një dezinformim, që shtypi qeveritar, një organizatë antikushtetuese e sulmuar nga opozita ka të drejtë dhe që liria e medias është hequr nga organizata Rama është e gabuar.