Edi Rama: Ditmir Bushati reagoi instinktivisht ndaj një agresioni të shëmtuar

327
Kryeministri Rama mori në mbrojtje ministrin e Jashtëm Bushati, duke shkruar në rrjet social, se ai kërkoi ndjesë publike, por reagoi instinktivisht ndaj një agresioni të shëmtuar. Kryeministri Rama shkruan: Ditmir Bushati reagoi sot instinktivisht ndaj një agresioni të shëmtuar dhe gaboi! Kërkoi ndjesë publike e prapëseprapë u ndëshkua. Sepse për ne rregullat vlejnë njësoj për të gjithë dhe NE NUK JEMI NJËSOJ SI ATA që jo vetëm s’e njohin ndjesën, po janë krenarë për shëmtitë e tyre!