Dr. Ina Zhupa: Pas Vorpsit edhe Gent Caka , kërkon noter për tu bërë ministër

295

Pas Betimit tek noteri ka reaguar edhe zëdhënsja e PD-SË Dr Ina Zhupa

Ja statusi i plotë…

 

Neni 129 i Kushtetutes dhe nje gjykatese qe betohet se do zbatoj kushtetuten dhe do gjykoj me integritet kushtetuten!

Dikush te njoftoj Gent Caken te gjej nje notere te behet minister!