Ditmir Bushati:“Vota plebishitare, përgjegjësi për të jetësuar angazhimet programatike”

178

Qarku i Tiranës

Në Qarkun e Tiranës, Zgjedhësit e Regjistruar  janë     785.086. Ndërsa Numri total i vendeve të zgjedhjeve        është 1.422. Deri në orët më të vona të ditës së djeshme, Numri i qendrave të votimit që kanë dërguar të dhëna është 1.248 / 87,76%. Numri i fletëve të votimit të gjetura në kutitë e votimit    397.718 /396.982.

Numri i fletëve të votimit të papërdorura    279.140

Numri i fletëve të votimit të dëmtuara 2.176

Numri i fletëve të votimit të pavlefshme     5.442

Numri i fletëve të votimit të vlefshme 392.268

Pjesëmarrja në votime në qendrat e votimit, të cilat kanë dërguar të dhëna 58,01%

Rezultatet

PS  171.189

PD  132.622

LSI30.270

PR  9651

FRD 8757

Qarku i Tiranës ka rrethet e Tiranës dhe të Kavajës

 Rrethi i Tiranës.

Zgjedhësit e Regjistruar   697.604

Numri total i vendeve të zgjedhjeve     1.255

Numri i qendrave të votimit që kanë dërguar të dhëna    902 / 71,87%

Numri i fletëve të votimit në kutitë e votimit     299.614 /298.878

Numri i fletëve të votimit të papërdorura    194.654

Numri i fletëve të votimit të dëmtuara 1.661

Numri i fletëve të votimit të pavlefshme     3.927

Numri i fletëve të votimit të vlefshme 295.679

Pjesëmarrja në votime      59,89%

Bashkitë

Bashkia Kamzë

Bashkia Tiranë

Njësia Bashkiake Nr. 1

Njësia Bashkiake Nr. 10,

Njësia Bashkiake Nr. 11,

Njësia Bashkiake Nr 2

Njësia Bashkiake Nr. 3

Njësia Bashkiake Nr. 4

Njësia Bashkiake Nr. 5

Njësia Bashkiake Nr. 6

Njësia Bashkiake Nr. 7

Njësia Bashkiake Nr. 8

Njësia Bashkiake Nr. 9

Bashkia Vorë

Komuna Baldushk

Komuna Bërxull

Komuna Bërzhitë

Komuna Dajt

Komuna Farkë

Komuna Kashar

Komuna Krrabë

Komuna Ndroq

Komuna Paskuqan

Komuna Petrelë

Komuna Pezë

Komuna Prezë

Komuna Shëngjergj

Komuna Vaqarr

Komuna Zall Bastar

Komuna Zall Herr

Rrethi Kavajë

Numri i zgjedhësve 87.482

Numri i votuesve 39.487

Vota të vlefshme  38.774

Pjesëmarrja në votime 45.49%

Bashkia Kavajë

Bashkia Rrogozhinë

Komuna Golem-Kavajë

Komuna Gosë

Komuna Helmës

Komuna Kryevidh

Komuna Lekaj

Komuna Luz i Vogël

Komuna Sinaballaj

Komuna Synej

Deputetët e PS-së

PS-ja, sipas të dhënave më të fundit të orëve të vona të ditës së djeshme, në Qarkun e Tiranës ka marrë 15 mandate dhe është afër të 16-it. Deputetët e saj janë  Pandeli Majko, Saimir Tahiri, Vasilika Hysi, Ditmir Bushati, Fatmir Xhafaj, Lindita Nikolla, Besnik Baraj, Xhemal Qefalia, Sadri Abazi, Parid Cara, Spartak Braho, Artan Gaçi, Pjerin Ndreu, Rakip Suli, Milena Harito, Dashamir Peza

LSI- 3 deputetë – Ilir Meta, Klajda Gjosha, Luan Rama

PD – 11 deputetë – Sali Berisha, Myqerem Tafaj, Majlinda Bregu, Halim Kosova, Florion Mima, Gerti Bogdani, Dashamir Shehi, Jorida Tabaku, Edi Paloka, Keltis Kruja, Kastriot Islami

PR – 1 deputet – Ylli Shehu

PDIU – 1 deputet  Tahir Muhedini.

Flet për “Telegraf”, Ditmir Bushati, deputet i PS-së

Ndjejmë më shumë se kurrë përgjegjësinë e madhe që na ngarkuan populli për votëbesimin që na mirëbesuan. Duhet të ecim përpara, për të zbatuar programin dhe premtimet që dhamë. Mirënjohje pa fund për ekipin që punoi në mënyrë të shkëlqyer në këtë fushatë. Vota plebishitare përgjegjësi për të jetësuar angazhimet programatike që i bëmë të njohura gjatë fushatës!