Dita e Verës/ Qeveria mblidhet në Elbasan nesër dhe pasnesër, zbulohet axhenda

37
Qeveria pritet të zhvillojë mbledhje në qytetin e Elbasanit në datë 13 dhe 14 mars me rastin e ditës së Verës.
Raportohet se pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave janë parashikuar edhe disa evenimente të tjera në këtë qytet.

Axhenda:
Nesër 13 mars:
Ora 12:00 Mbledhje e Këshillit të Ministrave.
Ora 13:30 Dreke me sipërmarrësit e zonës në turizëm e agroturizem.
Ora 15:00 Projekti ‘100 fshatrat’.
Ora 17:00 Bashkëqeverisja event.
Ora 19:00 Darka me sektorin.
Pasneser 14 Mars 2018:
Ora 9:30 Dorëzimi i certifikatës se pronësisë Kishes Katolike.
Ora 10:30 Vizitë në Panairin e madh tek Pallati i Sportit.