Deputetja e LSI-së Monika Kryemadhi bën një vizitë në Bashkinë e Cërrikut

256
Monika Kryemadhi e shoqëruar nga Kryetari i Bashkisë së Cërrikut z. Altin Toska dhe nga Sekretari i LSI-së për programin z. Edmond Haxhinasto inspektuan punimet në aksin rrugor Elbasan-Banjë ku kanë filluar punimet në lotin e parë të këtij segmenti. 
Kryemadhi: “Ndërtimi i kësaj rruge lehtëson për mijëra banorë të kësaj zone zhvillimin e bujqësisë dhe transportin e produkteve bujqësore. Shqiptarët meritojnë rrugë më të mira dhe më të sigurta. Ne do krijojmë shanse për infrastrukturë më të mirë dhe me standarde evropiane.”
tha znj. Kryemadhi