Deputeti Maliqi ka një urim të veçantë për zonjën Liri Berisha

168

Nga Lefter Maliqi

Urim i veçant. Happy birthday. Edhe 100 Zonjes se nderuar,humane dhe fisnike Liri Berisha,per kontributin e saj dhe mbeshtetjen ndaj femijeve autik në gjithë vendin si dhe per kontributin e saj ne qarkun Berat, ku pajisi me libra bibloteken e shkolles mesme Lapardha,ndahu pako e ndihma per invalid,te verber e familje ne nevoje si dhe kontriboj me ndihma medikamente e pajisje shendetesore ne spitalin e Kucovës dhe ambulancen e Lapardhase. Ata banore dhe te rinj e kujtojne dhe vlersojne me mirenjohje e respekt znj.Liri Berisha. Mirenjohje ,qoftë krenare dhe e lumtur familjarisht,siç ka zemren ja dhuroftë jetën zoti.Shihni videon si e urojne me zemer te rinjt dhe banorët duke e krahasuar me Nënë Terezën per kontributet e saja humane.