Deputeti i Partisë Socialiste Majko flet për Trump dhe marrëdhëniet SHBA-Shqipëri

134

Deputeti i Partisë Socialiste,
Pandeli Majko, ka komentuar sot zgjedhjen e Donald Trump në krye të Presidencës
Amerikane dhe marrëdhëniet me Shqipërinë. Përmes një postimi në rrjetet
sociale, Majko shkruan miqësia mes Shqipërisë dhe SHBA-së qëndron e pandryshuar,
por thekson se kush nuk ka status, ngatërron miqësinë me shërbesën

“Gara amerikane mbaroi. Miqësia
qëndron e pandryshuar. Kush nuk ka status, ngatëron miqësinë me “shërbesën””,
shkruan Majko