Deputeti Ben Blushi prezanton nesër partinë e re të quajtur “Libra”

106

Deputeti
Ben Blushi do të prezantojë nesër partinë më të re, ndërsa pas interesit të
madh të opinionit publik, ka shpjeguar kuptimin e emrit që do mbajë ajo.

Deputeti i larguar nga Partia
Socialiste, tregon se “Libra” është bashkim njerëzit të lirë, të zakonshëm dhe
të barabartë

“Miqtë në fb pyesin çfarë është
LIBRA? Është një bashkim njerëzish të lirë, të zakonshëm dhe të barabartë.
Nesër ju ftoj të jeni bashkë me ne. AKADEMIA E ARTEVE ORA 18.00!”, shkruan
Blushi në Facebook.