Deputetët e LSI-së Endrit Braimllari dhe Kejdi Mehmetaj takim me banorët që kundërshtojnë ndërtimin e impiantit të plerave

224
Deputetët e LSI-së Endrit Braimllari dhe Kejdi Mehmetaj takim me banorët që kundërshtojnë ndërtimin e impiantit të plerave në Verri të Fierit. Braimllari dhe Mehmetaj mbeshtesin banoret.

Qeveria korrupsion me Mbështetje për qytetarët që protestojnë për të drejten e tyre takimi, pas dhunes se ushtruar nga forcat e policise mbi banoret