Denoncimi: Rama mori 9.6 milionë euro ryshfet për dhurimin e naftës

319

“Rama merre ryshfet 9.6 milionë euro nëpërmjet bankës së familjes, ABI Bank! I dorëzon naftën shqiptare Kompanisë Gumvor”! Denoncimi bëhet përmes një shënimi në Facebook në Facebook të ish-Kryeministrit Sali Berisha.

Statusi i Plotë i ish-Kryeministrit

Rama merre ryshfet 9.6 milione euro nepermjet bankes se familjes, ABI Bank!I dorezon naften shqiptare Kompanise Gumvor! sb

“Pershendetje Doktor! Nje person I mireinformuar më shkruan:Shefi ekzekut I Gumvor Torbjon Tornqvist Ka arrit me carter sekret ne Rinas dhe ka mbyll nje takin sekret me Ramen po kombinohet nje kalim total i naftes shqipetare ne lindje duke bashkpunuar kinezet e Bankers me Ruset e Gumvor. paraprakisht 9. 6 miljon € jane levruar si bakshish neper mes Bankes se familjes se tij ABI Bank nga conto e Toskenergji tek IRTC e Besos. Tani do behet pazari qe Gumvor nepermes kompanis Guask Baylis te prodhoj pa cilesi dhe te shmang tax. Depozitimi i prodhimit do bahet ne depo e nje deputeti . Të uroj jete të gjate!Ja dhe te dhenat e levizjes carterit te Torbjon.

Date Departure Arrival Aircraft Duration

Friday

01-Jun-2018

04:25PM CEST

Rinas Mother Teresa – TIA

06:18PM CEST

Geneva Cointrin Int’l – GVA

1h 53m

Friday

01-Jun-2018

09:44AM CEST

Geneva Cointrin Int’l – GVA

11:30AM CEST (?)

Rinas Mother Teresa – TIA

1h 46m

Operator Tag Aviation “Tag Aviation”.Tag Aviation 288

FPG288

LANDED 1 HOUR 14 MINUTES AGO

Një ditë më parë, media italiane “Pianeta Italia”, në një artikull raportonte se rafineria e Ballshit i është dhënë kompanisë Gunvor. Kompani që është shpallur e falimentuar në Prill të 2016-ës nga një gjykatë amerikane dhe pronari i saj është certifikuar si mashtrues nga drejtësia amerikane. Për më tepër, në këtë kompani, sipas medias italiane, ka aksione të fshehta edhe Presidenti Rus Vladimir Putin.