Deklarata e Ministrit Ylli Manjani: Rama i telefonon dhe i bënë presion gjyqsorit për të futur në burg njerëz

141

Policët e Tahirit survejojnë prokurorët pa lejë survejimi dhe Rama i shanë me libër shtëpie kur nisin hetimet për vilat e ministrave të Ramës…