Çfarë po ndodh tek PD/ Qytetarët vërshojnë drejt selisë blu pas publikimit të përgjimeve

154

Qindra qytetarë kanë vërshojnë në selisë së PD në shenjë revolte ndaj skandalit të përgjimeve të publikuara në median gjermane ‘BILD’.

Bëhet fjalë për një miting të paparashikuar që nuk dihet se si mund të vazhdojë.

Ajo që konstatohet tek të pranishmit është revolta për varrosjen e votës së lirë nga banda kriminale në pushtet.

Qytetarët thonë se janë të gatshëm të bëjnë çdo sakrificë për mbrojtjen e demokracisë dhe të votës së lirë.

Ndiqni pamjet e orës 19:00.