Çensurimi i përbashkët Ps-Pd-Soros i axhendës Soros për shpopullimin e shqipërisë!

395
Nga Av.Altin Goxhaj

Pas një censure totale që i bënë bashkërisht ndër vite PS & PD & SOROS termit SHPOPULLIM në media, shoqërinë civile, trupin diplomatik, klasën politike, tashmë ka disa javë që është lejuar përdorimi i këtij termi! Por gjysmak!

Ne e promovuam me sukses nën çensurë ndër vite termin SHPOPULLIM për të etiketuar qëllimin, skenarin Axhendën Soros të Rilindjes për Rrënimin Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë, por ka më pak se 1 muaj që i është hequr çensura termit SHPOPULLIM dhe i është vënë pjesës kryesore:
SHPOPULLIMI SI QËLLIM, SKENAR, PLAN, AXHENDË ANTISHQIPTARE!

Tani që e kemi kthyer në debat publik, Establishmenti Politik SOROS majtas-djathtas ka dhënë urdhër që “SHPOPULLIMI TË PRANOHET QË PO NDODH PËR SHKAK SE JASHTË RROGAT JANË MË TË LARTA” dhe “pavarësisht përpjekjeve të Qeverisë, nuk kemi çfarë t’i bëjmë”!

Këtyre të PD iu lejohet të thonë se shqiptarët po ikin se Rilindja po vjedh, keq qeveris dhe droga krimi, krimi droga, droga krimi!

E ndaluar në çdo TV (përveç FAX) të debatohet se SHPOPULLIMI A ËSHTË APO JO SKENAR, AXHENDË, QËLLIM, PLAN APO THJESHT PASOJË E PAQËLLIMTË E KEQ QEVERISJES?!

Sps po guxuan t’a ngrenë këtë pyetje dalin me dhjetra dokumenta dhe mijëra faqe se si SOROS ka kontraktuar një Institut të themeluar nga Grekët nën mbrojtjen dhe garancinë e shërbimeve sekrete greke të quajtur CID (Center for International Development – Harvard University) e cila ka ideuar, përgatitur dhe mbikqyruar Axhendën Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë sipas Memorandumit të Vaso Çubrilloviç për Dëbimin e shqiptarëve nga Ballkani!

Kjo është arsyeja pse ushtarët e Lyl Sorosit po pushtojnë këto ditë ekranet që ti mbushin mëndjen shqiptarëve (ORA – Tempora, @Top Show, Syri, etj,) se RILINDJA nuk e bën me qëllim Shpopullimin e Shqipërisë por thjesht kjo ndodh se shqiptarët ikin për shkak të keqeverisjes, korrupsionit që sjell rroga të ulëta dhe në Gjermani janë të larta!

Pra nuk paska një Strategji të Rilindjes për t’ua nxi jetën shqiptarëve me çdo mjet në 24/7/365 prej 7 vjetësh derisa t’i detyrojnë të zhduken prej këtej (ekzaktësisht sipas 14 pikave që përcakton @Memorandumi i Vaso Çubrilloviç për Dëbimin e shqiptarëve nga Ballkani në 1937, në kapitullin “Teknikat e Shpërnguljes”).

Madje përfaqësuesit e PD falsifikojnë edhe shifrat statistikore duke fshehur shifrat reale të braktisjes së Shqipërisë (si rasti i falsifikimit dhe fshehjes nga PD të mungesës së 100.000 nxënësve 6-18 vjeç në bangat e shkollës në vetëm 1 vit shkollor 2019-2020 krahasuar me vitin shkollor 2018-2019, pra 250.000 shqiptarë janë largu veç në 1 vit!!!!)