Bushati: Ja pikëpytjet e dëshmisë së Babales së Vlorës

1058

Analisti i emisionit “Të Paekspozuarit”, Andi Bushati hodhi dyshime mbi rolin e Dëshmitarit X, i identifikuar si Albert Veliu, në video-përgjimin me Agron Xhafajn, vëllain e Ministrit të Brendshëm.

Bushati: Publiku është futur në kurth mes dy të vërtetave, nga një anë PD dhe nga një anë PS. Nuk ka asnjë dyshim që ky është një skenar i mirëpërgatitur nga Partia Demokratike, pra është një gjë e mirëmenduar. Ka disa pika të errta te ajo dëshmi që më bën të jem dyshues. Fakti që duket qartë që dëshmia është dhënë në PD dhe thotë përgjimi nuk është i imi, por dyshimet janë që përgjimi është i këtij. Dëshmia e tij hedh dyshime që mund të kemi një përgatitje politike si aksion. Ka disa pikpyetje që më shumë ai portretizohet si një dëshmitar politik sesa një dëshmitar që kërkon drejtësi.