Nga kultivimi i kanabisit, te drogerat e forta dhe tani te pastrimi i parave te droges. Ky Kryeminister po ndjek nje politike te qarte kriminale.
Pasi kanabizoi vendin, hapi kufijte per transportin e drogerave te forta me urdher te tij politik, tani ka nje tjeter mision: te pastroje parate e trafiqeve.

Po vendos ne zbatim planin e tij te qarte te hajduterise se prones publike per interesin e tij personal sepse prona publike duhet per te ndertuar kullat e tij klienteliste, per te pastruar parate qe vine nga trafiku i tij qeveritar.

Ky eshte pergjegjesi kryesor qe sot Shqiperia radhitet ne raporte te agjensive ligjzbatuese si vend kryesor per trafik droge, krim te organizuar dhe pastrim parash.

Nuk ka BE me Edi Ramen Kryeminister.
Shqiptaret nuk presin me, do ti japin goditjen perfundimtare ketij Kryeministri qesharak, hajdut, trafikant dhe imagjinar ne projekte.