Berisha: Ramën do ta kapim në çark si miu

195

Ish-kryeministri Sali Berisha ka dhënë një prononcim gjatë marshimit. AI ka deklaruar se herës tjetër kryeministrit Rama do t’ia bllokojnë të gjitha rrugët.

Berisha: Zgjodhi vrimën  e miut në tunelet e Skraparit. Atëherë çfarë do të bëjmë?

Herës tjetër do t’ia zëmë të gjitha rrugët e Shqipërisë dhe do ta kapin në çark. Do kapet në çark si miu që ikën.

Opozita në protestë është.