Berisha: Ministri Zho – Zho po djeg dokumentat në bodrum

192
Sali Berisha vjen me një tjetër denoncim “pikant” të “qytetarit dixhital”. Ai thotë se në ministrinë e Financave po digjen kuti me shkresa, teksa pritet që ministri Ahmetaj t’i lërë vendin ministres Helga Vukaj. Kjo, sipas Berishës, po bëhet me udhër të Ahmetajt, të cilin ai e përmend si ministri Zho-Zho.

Mesazhi i Berishës
Ish ministri Zho- Zho djeg dokumenat e ministrise. Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital! sb

“23/05/2017, 10:08:40: Miremengjes Doktor, sa me derguan mesazhin me poshte nga staf i ministrise se financave:

Punonjes te ministrise se financave qe ne oret e para te mengjesit po djegin kuti me shkresa ne bodrumet e nderteses. Aq shume letra dhe shkresa po djegin sa lenda toksike e djegies eshte teper e rende.”