Berisha: Kakistokracia në grahmat e fundit, nderim revolucionit të studentëve!

271

Ish-kryeministri Sali Berisha e ka përshëndetur revoltën e fuqishme të studentëve në të gjithë vendin, të cilën e ka konsideruar një “revolucion”. Në një mesazh të publikuar në rrjetet sociale, Berisha shprehet:

“Lumenj revolte dhe pakënaqësie ndaj Kakistokracisë në grahmat e fundit në mbështetje të studentëve vërshojnë sot në mbarë Shqipërinë. Nderim studentëve dhe revolucionit të tyre për drejtesi sociale.”