Berisha denoncon: Treni me plehra të importuara largohet nga porti i Durrësit

251
Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar në profilin e tij në “Facebook”, ndërsa akuzon qeverinë për import plehrash.
Pavarësisht se nuk është shumë e qartë, në video duket një tren mallrash i ngarkuar me mbetje.

“Treni i mbushur me plehra të importuara po largohet nga porti i Durrësit. Ligji për importin e plehrave është rrëzuar nga Presidenti i Republikës, por për kryekumbaren e qeverisë shqiptare ligji i tij është plehu dhe xhepi”, shkruan Berisha në “Facebook”.