Basha: Rama ka në mendje modelin e diktatorit, flet me trashëgiminë hoxhiste

99
Në 25 vjetorin e rënies së komunizmit, kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha nuk kurseu akuzat për rivalin e tij politik, për të cilin tha se është modeli i dikatatorit.

Basha: Në këtë 25 vjetor, 20 shkurti ndan sërish dy modele, dy botë, dy rrugë për të ardhmen e vendit. Ne që mesojmë nga modeli i demokracive perëndimore, dhe kundershtarëve tanë që kanë në mendje, pavarësisht se mundohen ta fshehin adhurimin për modelin e diktatorit. Kjo nuk është reotrike, sic u tha sot disa herë Qeveria e sotme pasi injori festimet për 25 vjetorien nuk tha asnjë fjaklë të vetme për ngjarjet shkorurëzues të Enver Hoxhës dhe nuk organizoi asnjë veprimtari përkujtimore për 20 shkurtin. Si është është e munudr? Në cilin vend të botës mund të ndodhe që qeveria të heshtë për një ngjarje kaq të rëndësishme.