Basha në Policinë e Tiranës

114

Pas shoqërimit në polici të ish-deputetit të PD-së, Ndriçim Babasi dhe disa aktivistëve të PD-së, kreu i opozitës ka shkuar në Drejtorinë e Policisë së Tiranës i shoqëruar edhe nga ish-ministri Flamur Noka e deputetë të tjerë. Fotot më poshtë tregojnë Bashën brenda drejtorisë së policisë. Ai ka kërkuar të takohet me Babasin dhe aktivistë të tjerë, por nuk i është dhënë asnjë informacion.