Basha mesazh në 10 vjetorin e themelimit të Fondit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit

185

Kryetari i PD Lulzim Basha po merr pjese ne 10 vjetorin e themelimit te Fondit Shqiptaro-Amerikan te Zhvillimit, me president Michael Granoff. Ne ceremoni merr pjese dhe ish zevendes sekretarja amerikane e shtetit, Viktoria Nuland. Zoti Basha do te mbaje nje fjale, rreth ores 19.55, pas videomesazheve te presidenteve amerikane Clinton, Bush dhe Obama.