Basha: Lufta kundër informalitetit godet biznesin e vogël

126
Lufta kundër informaliteti po godet më tepër biznesin e vogël, dhe po pasuron ministrat, ka deklaruar kreu i PD-së, Lulzim Basha gjatë një konference për shtyp. Ai akuzoi qeverinë se emërimet në tatime janë bërë vetëm për të mbushur xhepat e shefave. Kreu i PD-së akuzoi një për një për korrupsion ministrat e qeverisë. “Kjo është radioskopia e korrupsionit që ka sjellë këtë informalitet, i cili në muajin e parë të aksionit të përbashkët i kushton shqiptarëve minus 35 milionë dollarë. Shkelja e ligjit është një nga fluskat më të shpeshta në diarenë verbale të kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama ka qënë tërësisht e dënushme nga Basha dhe PD. Nga njëra anë vidhet dhe nga ana tjetër shtyhen bizesnet drejt falimentit”, tha Basha.