Basha kategorik për zgjedhjet: Shqiptarë bashkohuni me ne për të shporrur Ramën

113
Kryedemokrati Lulzim Basha nga çadra e lirisë iu përgjigj sërish ftesës së kryeministrit Edi Rama për të marrë pjesë në zgjedhje. Edhe sot ai është treguar kategorik për të refuzuar këtë ftesë dhe sqaroi se zgjidhja e vetme që kanë shqiptarët është të ngrihen dhe të shporrin këtë qeveri.
“Ftesa ime ndaj çdo qytetari të ndershëm që nuk do të zvarritet është të ngrihemi, t’i shporrim oligarkët me forcën e bashkimit popullor”,- tha ai.