Basha: Ja e vërteta e drogës në Shqipëri

280

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, duke ju referuar një artikulli të gazetës italine “Corriere della Sera”, publikon në statusin e tij, artikullin e botuar sot për trafikun e drogës ne rajonin e Ballkanit. Basha pohon, “ja e verteta e drogës në Shqipëri”. Kryetari i PD-së, Basha lë si argument dhe provë artikullin e “Corriere della Sera” botuar sot për trafikun e drogës në rajonin e Ballkanit.