Basha hap fushatën elektorale në Pogradec, Maliq dhe Devoll

313
Partia Demokratike hap sot fushatën elektorale në 3 bashki të tjera të tjera të vendit. Kryetari i saj Lulzim Basha ka nisur takimin e parë në orën 10.00 në Pogradec dhe më pas do të jetë: në 11:00 në Maliq dhe në 12:00, në Devoll.