Basha flet me siguri: S’ka zgjedhje në 18 qershor, por nëse provokohemi…

133
Kryetari i PD-se, Lulzim Basha eshte shprehur serish i sigurt sot se ne 18 Qershor nuk do te kete zgjedhje ne Shqiperi.
Ai tha se nuk ishte i gatshem te tregonte qe sot taktiken per te bllokuar zgjedhjet, por tha se nese qytetaret do te provokohen, pergjegjesine do ta mbajne provokuesit.
Në 18 qershor do ketë zgjedhje?
Jo. PD dhe qytetarët do sabotojnë dhe shkatërrojnë farsën elektorale. Të drejtën e votimit në pluralizëm e bën e drejta e zgjedhjes. Qeveria ka përjashtuar opozitën, ka paracaktuar rezultatin.
Do bllokoni qendrat e votimit?
Taktikën elektorale nuk do ta themi sot.
Do ketë përplasje?
Protesta jonë do të jetë paqësore. Nëse provokohen, përgjegjësitë do ti kenë provokuesit.