Balla: Asnjë i zgjedhur me rekorde kriminale, forcojmë legjislacionin

168
Deputeti socialist, Taulant Balla, në cilësinë e nënkryetarit të Komisionit të Posaçëm për Dekriminalizimin deklaroi sot se legjislacioni për dekriminalizimin do të jetë më i ashpër dhe se nuk do të lejojë zgjedhjen apo emërimin e asnjë personi me rekorde kriminale në Kuvend, pushtet vendor apo administratë.
Deklaratat e Ballës vinë pas zhvillimeve të fundit të ndodhura në radhët e grupit parlamentar socialist.
Ai ishtë në Elbasan sëbashku me deputetin Gramoz Ruçi ku zhvilluan një takim me strukturat e PS-së në këtë qytet.