Ambasadorët Lu dhe Vlahutin 90 minuta në zyrën e ministrit Xhafaj

110
Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj ka pritur në zyrën e tij ambasadorët Lu dhe Vlahutin mesditën e sotme.
Krerët e delegacioneve të SHBA dhe BE në vendin tonë, kanë qëndruar rreth 90 minuta në zyrën e ministrit Xhafaj.