Akuzat e ambasadorit Donald Lu, përgjigjet Saimir Tahiri

578

Saimir Tahiri nëpërmjet avokatit të tij mbrojtës, i është përgjigjur akuzave të ambasadorit amerikan Doanld Lu.

Avokati Maks Haxhia tha për mediat:

Mesazhi i ambasadori Lu, ishte një mesazh shumë dimensional. Atë mesazh unë e ndava në dy pjesë, të qarkullimit të opinioneve siç ndodh në Shqipëri kur ka çështje pikante.

Kundërshtarët hapin fjale të tilla. Mesazhi i zotit Lu është se gjykata do gjykojë në prova , atëherë do t’i hiqet masa arrestit në shtëpi Saimir Tahirit.

Të dielën ambasadori amerikan do të deklaronte se po bëhen presione dhe ryshfete ndaj gjyqtareve qe do shqyrtojnë kërkesën e tij.

Donald Lu tha se gjykata duhet te vendose mbi provat dhe ligjin e jo kërcënimet dhe paratë