Agostin Marku: Për negociatat

233

Menjehere pas vendimit te BE per lenien jashte dyerve te Shqiperise dhe justifikimeve te Rames, reagon ish-deputeti i PS Lezhe :

Për negociatat:
Në 2013 fajin e kishte Saliu !
Në 2014 fajin e kishte Luli !
Në 2015 fajin e kishte Opozita !
Në 2016 fajin e kishte Gjyqesori !
Në 2017 fajin e kishte Qadra !
Në 2018 fajin e kishte Çelja pa datë !
Në 2019 fajin e ka Makron !
Në fakt kto 6 vitë (2013-2019) në pushtet në Shqiperi nuk ishte as Saliu, as Luli, as Opozita, as Gjyqesori, as Qadra, as Makron, as Dreçi.
Ti o Qeveri nuk kishe as nuk ke faj !!!
Ok, keshtu po themi !
O Qeveria ime po ku ta kerkojë përgjegjesinë populli shqiptarë që në fakt ka një qeveri që paguhet nga taksat pikerisht që t’i dalë përzot dhe të realizojë objektivat për të cilat është votbesuar nga 2013 për të qeverisur dhe integruar ketë vend pavarsisht se kush është pengesa ?!