90- vjetori i Kryepeshkopit Janullato, Presidenti Meta: Mirënjohje e veçantë për gjithçka ka bërë në këto vite për Lavdinë e Zoti

133

Me anë të postimi në rrjetin e tij social Facebook, Presidenti Ilir Meta ka uruar me rastin e 90-vjetorit të lindjes Kryepeshkopin Anastas Janullatos.

Mirënjohje e veçantë për gjithçka ka bërë në këto vite për Lavdinë e Zotit, për të mirën e Kishës dhe besimtarëve ortodoksë shqiptarë, për njohjen ndërkombëtarisht të saj dhe të Shqipërisë, për forcimin e harmonisë dhe mirëkuptimit mes besimeve në vendin tonë.
Perëndia e bekoftë Fortlumturinë dhe veprën e Tij të ndritur!

Ja postimi i plotë i Presidentit Meta:

Me rastin e 90-vjetorit të lindjes, i urova sot jetë të gjatë, vite të bekuara dhe shumë dashuri në misionin e Tij hyjnor, Fortlumturisë së Tij Kryepeshkopit të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastas Janullatos.
Mirënjohje e veçantë për gjithçka ka bërë në këto vite për Lavdinë e Zotit, për të mirën e Kishës dhe besimtarëve ortodoksë shqiptarë, për njohjen ndërkombëtarisht të saj dhe të Shqipërisë, për forcimin e harmonisë dhe mirëkuptimit mes besimeve në vendin tonë.
Perëndia e bekoftë Fortlumturinë dhe veprën e Tij të ndritur! 🇦🇱

Me rastin e 90-vjetorit të lindjes, i urova sot jetë të gjatë, vite të bekuara dhe shumë dashuri në misionin e Tij…

Gepostet von Ilir Meta am Montag, 4. November 2019