300 rekurset e fshehura në gjykatë, raporti i KLD tregon se kush i bëri shkeljet

138
Ka përfunduar sot raporti i KLD-së lidhur me 300 dosjet që u mbajtën të fshehta në arkivin e gjykatës, ndaj të cilave ishte ushtruar rekurs dhe duhet të dorëzoheshin në Gjykatën e Lartë.
Raporti i KLD-së bën me dije se shkeljet janë bërë nga administrata dhe jo nga gjykatësit. Kujtojmë se lajmi që u cilësua në prag skandali u zbulua nga gazetarja e ‘News24’ Klodiana Lala, ndërsa 300 rekurse u mbajtën të fshehura për 8 vite.
Po ashtu në raport thuhet se 300 rekurse u mbajtën të fshehura për shkak të administratës për 8 vite.